header-webpagina-informatie
 

Kortingsregelingen

         

 

Voor kinderen en jongeren tot en met 17 jaar, die gebruik kunnen maken van één van de bovenstaande regelingen, wordt het inschrijfgeld en de contributie volledig of voor het overgrote deel vergoedt.

Inschrijven met gebruik van één van deze kortingsregelingen gaat via het onderstaande formulier.

Inschrijfformulier Kortingsregeling

Je hebt gekozen voor een lidmaatschap via de Stadspas of het Jeugdfonds Sport. Kies hieronder bij één locatie je sportkeuze en vul je persoonlijke gegevens in. Veel plezier alvast!

*Verplichte invulvelden

Kies je trainingslocatie en activiteit

Selecteer hier één locatie en sport.

Locatie IJburg | John Hadleystraat 4

Locatie Zuidoost | Kortvoort 69


 

Gegevens deelnemer(ster)


Motivatie


 

Naam ouder/opvoeder


 

Contactgegevens ouder/opvoeder (aanvullend)


 

Inschrijven met Kortingsregeling

Lidmaatschap Taekwon-Do bond ITF Nederland

Iedereen die bij ons wilt deelnemen aan de Taekwon-Do lessen, wordt automatisch ook lid van onze Taekwon-Do bond, ITF Nederland.

De jaarlijkse kosten voor het bondslidmaatschap bedraagt 25 euro voor leden tot en met 12 jaar en 30 euro voor leden vanaf 13 jaar. Deze contributie wordt per automatisch incasso apart door de bond geïnd van het rekeningnummer dat hieronder wordt vermeld.

Voor het lidmaatschap bij Taekwon-Do bond ITF Nederland geef ik voorgenoemde organisatie toestemming tot automatische incasso van de jaarljkse contributie.

Automatische incasso lidmaatschap ITF Nederland


 

Ondersteuning

Vrijwel elke vereniging heeft baat bij ondersteuning door vrijwilligers (v/a 18 jr). Zo ook onze club. Geef hier aan of je bereidt bent vrijwilligerswerk voor Evolution Sports te verrichten voor minimaal 1 uur per maand. 


 

Akkoordverklaring

Door het verzenden van dit formulier ga je akkoord met:

(1) Na respectievelijk de eerste en de tweede maand is deelname aan onze sportlessen zonder de officiële sportkleding en/of de verplichte beschermers niet meer mogelijk. Neem voor een betalingsregeling contact op met ons secretariaat.

(2) Promotiekosten leden van 4 t/m 9 jaar: 1x per 12 weken. Examenkosten leden vanaf 10 jaar: 2x per sportseizoen. Zie Algemene Voorwaarden voor de kosten.

 

Ingangsdatum lidmaatschap: 25-06-2024

 


Beveiligingscode Beveiligingscode