header-webpagina-informatie
 

Inschrijfformulier lidmaatschap 6 maanden

Je hebt gekozen voor een lidmaatschap van 6 maanden. De éénmalige kosten (A. inschrijfgeld, B. restant contributie van de inschrijfmaand, C. contributie van de opzegmaand) worden binnen 1 week middels een automatische incasso van je rekening afgeschreven. Veel plezier alvast!

*Verplichte invulvelden.

Kies je trainingslocatie en activteit

Selecteer hier één locatie en sport.

Locatie IJburg | John Hadleystraat 4

Locatie Zuidoost | Kortvoort 69

Persoonlijke gegevens deelnemer/ster


Motivatie


 

Naam ouder/opvoeder


 

Contactgegevens ouder/opvoeder (aanvullend)


 

Inschrijven lidmaatschap 6 maanden

Lidmaatschap Taekwon-Do bond ITF Nederland

Iedereen die bij ons wilt deelnemen aan de Taekwon-Do lessen, wordt automatisch ook lid van onze Taekwon-Do bond, ITF Nederland.

De jaarlijkse kosten voor het bondslidmaatschap bedraagt 25 euro voor leden tot en met 12 jaar en 30 euro voor leden vanaf 13 jaar. Deze contributie wordt per automatisch incasso apart door de bond geïnd van het rekeningnummer dat hieronder wordt vermeld.

Automatische Incasso

Vanaf de 2de maand zal de maandelijkse contributie van het hieronder opgegeven rekeningnummer worden geincasseerd (elke 1ste van de maand). 


 

Ondersteuning

Vrijwel elke vereniging heeft baat bij ondersteuning door vrijwilligers (v/a 18 jr). Zo ook onze club. Geef hier aan of je bereidt bent vrijwilligerswerk voor Evolution Sports te verrichten voor minimaal 1 uur per maand. 

Akkoordverklaring

Door het verzenden van dit formulier ga je akkoord met de de éénmalige kosten  (A. inschrijfgeld, B. restant contributie van de inschrijfmaand, C. contributie van de opzegmaand). Deze worden binnen 1 week middels een automatische incasso van je rekening afgeschreven. Elke 1ste van de maad wordt de maancontributie geïncasseerd.

Tevens ga je akkoord met:

(1) Na respectievelijk de eerste en de tweede maand is deelname aan onze sportlessen zonder de officiële sportkleding en/of de verplichte beschermers niet meer mogelijk. Neem voor een betalingsregeling contact op met ons secretariaat.

(2) Promotiekosten leden van 4 t/m 9 jaar: 1x per 12 weken. Examenkosten leden vanaf 10 jaar: 2x per sportseizoen. Zie Algemene Voorwaarden voor de kosten.


 

Ingangsdatum lidmaatschap: 25-06-2024


Beveiligingscode Beveiligingscode